add

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Γαρίδες σαγανάκι με τυρί και καυτερή πιπεριά

Γαρίδες σαγανάκι με τυρί και καυτερή πιπεριά
Γαρίδες σαγανάκι με τυρί και καυτερή πιπεριά
ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες
1/2 κιλό μεγάλες γαρίδες
1/3 κούπας λάδι
1/2 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο
1 κούπα ντομάτα κονκασέ
1 πράσινη καυτερή πιπεριά σε ροδέλες
150 γρ. σκληρό τυρί σε κύβους
Λίγη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
5-6 κλαδάκια μαϊντανός ψιλοκομμένος
EKTEΛEΣH
1.Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας αφαιρείτε το εντεράκι από τις γαρίδες και τις πλένετε καλά. Σε καυτό λάδι τις σοτάρετε και από τις δύο πλευρές.
2.Σβήνετε τις γαρίδες με το κρασί.
3.Ρίχνετε την ντομάτα, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και τους δίνετε μια βράση για 7-8 λεπτά.
4.Λίγο πριν σβήσετε τη φωτιά, προσθέτετε το τυρί, τη ρίγανη και το μαϊντανό.

ΠΗΓΗ:www.nline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου