add

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σκορδαλιά με πατάτα


Συστατικά

  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 5-6 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κ. σ ξίδι
  • Αλάτι, πιπέρι

    Τρόπος μαγειρέματος

  • 1Βάλε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Αφού βράσουν καλά λιώσε σε ένα μπολ να γίνουν πουρέ
  • 2Ανακάτεψε τα μύδια με τον πουρέ πατάτας και αλατοπιπέρωσε. Πασπάλισε με το δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 3Ζύμωσε καλά το μείγμα σου και πλάσε στρογγυλά μπαλάκια
  • 4Πανάρισε στο αλεύρι ένα, ένα τα κεφτεδάκια
  • 5Βάλε αρκετό ελαιόλαδο να κάψει καλά και ψήσε τους κεφτέδες να πάρουν χρώμα
  • 6Βγάλε σε απορροφητικό χαρτί και στίψε από πάνω το λεμόνι. Σέρβιρε

    ΠΗΓΗ<=


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου