add

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αυγά γεμιστά


Τρόπος παρασκευής :


Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις ξεπλένουμε και τις κόβουμε σε κύβους. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 25 λεπτά. Σουρώνουμε και κρυώνουμε. Πλένουμε το μαϊντανό, καθαρίζουμε τα φύλλα από τους μίσχους και τα ψιλοκόβουμε.
Καθαρίζουμε τα βρασμένα αυγά και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους, τους τοποθετούμε σε ένα μπολ και τους σπάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τους κύβους βρασμένης πατάτας, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα αυγά. Σερβίρουμε σε ατομικά πιάτα συνοδεύοντας με φύλλα σαλάτας.

Υλικά για 4 μερίδες


  • 8 αυγά βρασμένα
  • 2 πατάτες
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανού
  • 120 g μαγιονέζα
  • αλάτι, πιπέρι
 πηγη<=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου