add

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΟΡΜΑΕΛΑ  ΚΑΙ ΣΟΣ ΜΕΛΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ

200 γρ φορμαελα κομμενη σε ροδελες
σουσαμι για το παναρισμα
λιγο αλευρι για το παναρισμα
λαδι για το τηγανισμα
2 αυγα χτυπημενα τα ασπραδια μονο

Για τη σαλτσα μελιου
2 κουταλιες μελι
λιγες σταγονες ξυδι  λευκο
δυοσμος φρεσκος ψιλοκομμενος
1πρεζα ριγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βρεχουμε τη φορμαελα με νερο και την παναρουμε με το αλευρι.
Την βουταμε στο χτηπημενο αυγο και την παναρουμε με το σουσαμι.
Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι.
Βαζουμε σε ένα σεικερ όλα τα υλικα για τη σαλτσα χτυπάμε καλα και περιχυνουμε με αυτή το σαγανακι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου