add

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

food+dring//ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΗΘΟ


ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ  ΜΕ   ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΗΘΟ
ΥΛΙΚΑ
500 γρ.ταλιατελες(1 πακετο)
100γρ.βουτηρο
Ξυσμα ενός πορτοκαλιου
2 κ.σ ανηθο ψιλοκομμενο
1 κρεμμυδακι φρεσκο ψιλοκομμενο
300 γρ.κρεμα γαλακτος
2 κ.σ χυμο πορτοκαλιου
200 γρ.σολομο καπνιστο
Αλάτι-φεσκοτριμμενο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζετε τις ταλιατελες συμφωνα με τις οδηγιες του πακετου.Λιωνετε το βουτηρο σε ένα τηγανι και ριχνετε το ξυσμα πορτοκαλιου,το κρεμμυδι,τον ανηθο,και ανακατευετε .Σοταρετε λιγο και προσθετετε το χυμο πορτοκαλι,την κρεμα γαλακτος,και το αλατοπιπερο.Αφηνετε 1’-2’ και προσθετετε το σολομο κομμενο σε λωριδες.Τελος ριχνετε στο τηγανι και τις ταλιατελες ανακατευετε να παει η σαλτσα παντου και σερβιρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου